Tiger Woods fájdalmas rehabilitációja brutális balesete után - ifaktor
Tiger Woods fehér pulóverben és baseball sapkában egy golfpályán
A szörnyű autó-balesetből felépülő golfozó mesélt arról, miken ment keresztül a történtek óta.

Három hónappal ezelőtt, a világhírű golfozó Tiger Woods, egy csúnya autó-balesetben szenvedett rendkívül komoly láb-sérülést. Az ezt követő rehabilitációs időszak, számára a poklot jelentette.

„Ez egy teljesen másik faj."

nyilatkozott Woods, a sérülését követő rehabilitációs folyamatokról.

„Az eddigi sérüléseimnek „köszönhetően", nagyjából képben vagyok a rehab folyamatával , de ez olyan fájdalmas volt, amit soha életemben nem tapasztaltam még."

Woods jelenleg arra fókuszál, hogy visszanyerje minden erejét a jobb lábában, ami 2 helyen is súlyosan sérült az ütközést követően. A Los Angeles megyei rendőrség szerint a golfozó épp gyorsított, mikor autója megcsúszott és átkeveredett az út túloldalára, ahol egy fa jelentette a végállomást. A hatóságok továbbá azt is megerősítették, hogy a golfozó nem állt sem drog, sem pedig alkohol befolyása alatt, így nem emeltek ellene vádat.

Az orvosok a sérülést követően, nyílt síp-és szárkapocscsonttöréssel diagnosztizálták a jobb lábában. Ezt azonnali műtétek követték, miután egy másik kórházba szállították Woods-ot.


„A fizioterápia nem hagy sok szabadidőt számomra. Minden nap csinálom a feladatokat és a legfőbb célomra fókuszálok, ami pedig az, hogy minden segítség nélkül tudjak újra járni. Lépésenként haladok."

Woods számára nem ismeretlenek a sportsérülések, hiszen karrierje során volt öt térdműtétje és öt, a hátával kapcsolatos sérülése. Reméljük, hogy ezután a sérülés után újra egészséges lesz a világ 8. legjobb sportolója és talán még golfozni is látjuk majd.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!