Tiger Woods labilis idegállapota miatt nem szerepel a tévében való-ben - ifaktor

Még nincs itt az ideje, hogy bárhova is visszatérjen.


Mint azt már megírtuk, Tiger Woods februárban egy súlyos autóbalesetet szenvedett, aminek következtében kórházba került és több műtéten is átesett. Úgy tűnik, hogy a sportoló még mindig nem áll készen sem a golfra, sem pedig a médiában való szereplésre.

Az NBC Sport TV-csatornája felkérte Woodst, hogy legyen a szakkommentátora a U.S. Open következő állomásának, amit a californai Torrey Pines-ban szerveznek majd.

Dan Hicks a csatorna műsorvezetője így nyilatkozott:

„Mindannyian arra gondoltunk, hogy ki, ha nem Tiger lett volna a tökéletes személy arra, hogy itt legyen a stúdióban és beszéljen a sportról, de sajnos elutasította a megkeresésünket."
„Nem akarta vállalni és én teljesen megértem a helyzetét. Nagyon sok minden történik most Tiger világában és ez is az ő egyik része, aki nem akarja vállalni még a szereplést…"
„Teljesen megértem, hogy min megy most keresztül és azt is, hogy csak otthon, a TV előtt ücsörögve szeretné nézni az eseményt."

Tiger rendkívül erős küzdő, ugyanakkor ő is elmondta, hogy ez volt élete legkeményebb rehabja és iszonyúan fájdalmas volt számára minden egyes gyakorlat, amit el kellett végeznie.

A szörnyű sérülés óta csak ezt az egy képet tette ki Instagramjára.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Döntés született a „drágakőszakértő” ügyében – Lulu Lakatos öt és fél év letöltendőt kapott

A londoni ékszerüzletek rettegett bűvésze kicserélte a gyémántokat, így jutott a szép kis summához.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!