Tiger Woods nevetve golfozott az életveszélyes balesetét megelőző napon - ifaktor

A profi golfozó egy videós nap keretein belül tanított ütni egy színésznőt, ekkor még nem tudta, hogy másnap katasztrofális balesetet fog szenvedni.


Tiger Woodsnak szinte fülig ért a szája egy nappal a balesetét megelőzően, amikor is egy videós kampány keretein belül szerepelnie kellett. Ez a videó most került elő, ahol látszólag Woods rendkívül jól érzi magát a forgatás alatt.

Jada Pinkett Smith videójában viccelődtek és rendkívül jól szórakoztak nem több mint 24 órával Woods balesete előtt, ahol olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy újra kellett tanulnia járni.

A színésznő és a golfozó a magánéletről is beszélgettek a golfozás közben, ahol Woods őszintén beszélt gyerekeiről Charlieról és Samről.

Ezt követően Woods elmondta, hogy amikor teheti szeret más dolgokat csinálni mint a golf, leginkább a vízben lubickolni és búvárkodni.

A fent látható videót egy nappal a baleset előtt posztolták, így rendkívüli sokként érte Pinkett Smitht is a hír. Woods azonban mára jobban van és újra sétál, valamint ahogy azt már korábban megírtuk, rendkívül nehezen, de halad a rehabilitációval is.

Mihamarabbi felépülést kívánunk innen a tengeren túlról a golfozónak!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!