Tihanyi Péter szerint idén divat lesz a diszkrét testszőrzet - ifaktor

Az Éjjel-Nappal Budapest sztárja, Tihanyi Péter nem szégyellős, ha testszőrzetről van szó.


Hogy mi határozza meg a divatot a mai világban az igencsak relatív kérdés. A viseleteket és trendeket legtöbbször híres emberek, sztárok fényképei, filmmegjelenései is irányítják és nem utolsó sorban a közösségi médiák legkedveltebb influenszerei.

Tihanyi Péter színész, legutóbbi Instagram-posztjában elég meglepő módon egy olyan témát hozott fel, amely nem hétköznapi, sőt mondhatnánk azt is, hogy tabu.

A férfiak hónaljszőrzetének viseletéről kommentál, ami szerinte nagyon is szexi és trendi tud lenni. Természetesen a megfelelő mértékben és stílusban.

A képen Pétert megemelt karral láthatjuk egy sportos szettben, napszemüveggel. Hónaljánál pedig tisztán látható, hogy kivillan sötét árnyalatú szőrzete. Ugyan az számunkra is kérdéses, hogy stílusáról lány rajongói miként vélekedhetnek, de el kell ismerni az összhatás nem is olyan rossz.

Mi csak remélni tudjuk, hogy ha valóban trendi lesz a férfi hónaljszőrzet, nem a rossz irányba fog billenni a mérleg.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Álarcos énekes: Őt rejtette a Automata jelmez

Az Álarcos énekes mai adásában leleplezték a Automatát. A zsűri legnagyobb meglepetésére nem mást rejtett a jelmez, mint Csobot Adélt.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!