Csatlakozz a TikTok RnB-hónapjához egész novemberben - ifaktor
egy lány és egy fiú egymásra támaszkodnak

Khalid, Summer Walker, Normani, csak pár név, akiket láthatsz majd a TikTok novemberi RnB hónap videóiban és élőiben.


Az időjárás egyre csak hidegebb odakint és jön a bekuckózós időszak. Mikor lenne alkalmasabb egy olyan kezdeményezést csinálni, ahol a kedvenc RnB-zenéidet hallgathatod. A TikTok egész novemberben az RnB-t ünnepli, így többek között nézhetsz Liveokat sztároktól, lejátszási listákat hallgathatsz és az #RnBvibes hashtaggel, pedig te is megjelölheted ilyen témájú videóidat.

Az RnB Vibes egy élő kérdezz-felekkel indít, amiben Summer Walker válaszol a kérdésekre, valamint a legújabb albuma a „Still Over It" ugyanazon a napon indul. (Amerikában 11.05, itthon 11.06)

@summerwalker Who’s the toxic man in your life? #summerwalker #summerwalkerharddrive #rnbvibes ♬ Teaser 2 - Summer Walker

Summer Walker az első ebből a szériából, de november 12-én például Khalidtól lehet kérdezni, szintén az új albumáról is szó lesz, majd 24-én Normanitól. Érdemes követni az RnBvibes történéseit, ugyanis számos olyan tartalommal készül a TikTok, amiből inspirálódhattok, esetleg tanulhattok, vagy jó esetben élvezhetitek a jó zenét.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!