Négyszeres szexuális zaklatással perlik a TikTok-sztárt - ifaktor
Sienna Mae egy autóban ül napszemüvegben

A TikTok-sztár élete szinte azonnal megváltozott. A sikeres tartalomgyártást a bírósági tárgyalásokra való felkészülések váltják majd.


Szexuális zaklatással vádolják azt a 18 éves TikTok-sztárt, aki volt, hogy barátja és üzleti partnerének ájult állapotát használta ki arra, hogy belemásszon az intim szférájába. A szintén 18 éves áldozat, Jack Wright egy YouTube-videóban számolt be arról, hogy mit tett vele a fiatal lány.

A srác szerint normális kapcsolatuk volt, de a lány többet gondolt bele még annak ellenére is, hogy tiktokker barátai elmondták neki, hogy ilyen értelemben nem vonzódik hozzá. Most a többszöri zaklatás vádját egy 2021-ben rögzített videóval bizonyítja, ahol jól látszik, hogy Jack ájultan fekszik egy kanapén, miközben a lány teljesen rámászik.

Az eset pedig csak egy volt a sok közül. Előfordult, hogy többszöri alkalommal is, Sienna Mae meglátogatta Jack házát. Emlékezett a kódokra és szó szerint betört oda, csak hogy láthassa a fiút. Ekkor már szinte ordibált vele, hogy hagyja békén és húzzon el.

„Felkeltem és hajnali kettőkor azt láttam, hogy a kocsija a házam előtt van. Volt, hogy arra keltem az éjszaka, hogy a keze a nadrágomban van. Nem egyszer fordult elő ilyen, és egy idő után majdnem hozzá is szoktam már.”

- mondta Jack.

A lány többször is tagadta, hogy ezek a vádak igazak lennének, valamint amikor elsőnek látta a videót és be kellett róla számoljon azt mondta, hogy manipulálták a felvételt. Egészen múlthét péntekig nem ismert be semmilyen tettlegességet, azonban valami mégis arra kényszerítette, hogy kiálljon és elmondja, nem akart ezzel rosszat és szakember segítségét fogja kérni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!