TikTok-háború indult Elon Musk ellen - ifaktor

Elon Muskot TikTokon kezdték el kritizálni azzal, hogy tönkreteszi a bolygót és az emberiséget, ezeket a kritikákat a barátnője, Grimes kapta meg a TikTok-oldalán.


Elon Musk barátnője, a 33 éves kanadai énekesnő, Grimes legutóbb posztja alatt több elégedetlen felhasználó is megjelent, akik a világ jelenlegi leggazdagabb emberének a tevékenységét kezdték keményen kritizálni, a fő indok pedig, hogy tönkreteszi a bolygót és az emberiséget a Tesla és a SpaceX vezérigazgatója.

Grimes természetesen megvédte a párját a támadó felhasználókkal szemben és leírta, hogy a férje egész élete a környezetvédelemről szól.

Az Elon Musk elleni kritikák miatt Miley Cyrusra is felháborodtak a rajongói, aki az Instagram-oldalán reklámozta, hogy a milliárdossal együtt fog szerepelni a Saturday Night Live showban május 8-án.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldal


Friss

Álarcos énekes: Őt rejtette a Automata jelmez

Az Álarcos énekes mai adásában leleplezték a Automatát. A zsűri legnagyobb meglepetésére nem mást rejtett a jelmez, mint Csobot Adélt.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!