Továbbra is hódít ez a trend a TikTokon - ifaktor
A TikTokról köztudott, hogy mindig az aktuális úgynevezett „trendek" azok, amelyek meghatározzák az applikáció arculatát. Szerintünk az a trend, amely jelenleg fut az egyik legviccesebbek között van/volt/lesz.

A Chicken Song nevű dal, amelyet egy bizonyos VdanielV művésznevű előadó jegyez az utóbbi időben rengeteg vicces tánckoreográfiának lett a betétdala.

A dalból általában az első rövid verziót halljuk a TikTok-videókban, de van egy nagyjából másfél perces eredeti verziója is.

Íme, egy összefoglaló a legjobb és legviccesebb fülöp-szigeteki videókról, alább pedig egy másik összeállítás látható.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Lindsay Lohan, az igazi Rák!

Lindsay Lohan amerikai színésznő, modell, zeneszerző, énekesnő, producer és rendező. Hároméves korában gyermek divatmodellként kezdte karrierjét, majd 10 évesen 1 éven keresztül szerepelt az Another World című szappanoperában. 12 évesen debütált a Disney stúdió Apád-anyád idejöjjön! című nagysikerű filmjében. Ezt követően már egyenes út vezetett a világhír felé – rengeteg film főszereplőjeként kápráztatta el a közönséget és több díjat is bezsebelt ennek köszönhetően.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!