TikTok: Verebélyi Vivien kifakadt az Instagram-oldalán - ifaktor
Verebélyi Vivien és Nagy Norbert
Verebélyi Vivi nem a hatalmas közösségi médiás kifakadásairól ismert, sőt párjával, Norbival általában könnyed, humoros tematikájú tartalmakat gyártanak, így a most közzétett bejegyzését érdemes tényleg komolyan venni.


A jelenség, amiről Vivi beszél valós és sajnos az influenszerek világára igencsak jellemző ez a fajta negatív „kommentelgetés" és bírálás, amelyről az influenszer beszél.

Íme, Vivi bejegyzésének szövegének részlete:

„Szeretnék megosztani veletek pár gondolatot, ami talán pont neked szól és kicsit elgondolkozol azon legközelebb mit és hogyan teszel.
Valamit nem értek! Elmagyaráznád? Te aki csinálod és ez éltet! Nem ismersz egy embert, semmit se tudsz róla! Azt hiszed, hogy ismered, de valójában nem! A nevét tudod és azt , hogy létezik! Miért éltet téged az általa direkt generált gyűlölet? Bántott téged? Nem! Beszólt neked? Nem! Mégis úgy döntöttél utálod!
A mai napon találtam egy csoportot, aminek akár az is lehetne a neve hogy: >>Csak akkor posztolj ha mérhetetlen gyűlölet árad belőled minden indok nélkül<< Ide influenszerekről IS és más más emberekről töltenek fel képeket, videókat, bármit amit csak megosztanak KRITIZÁLJÁK! Szó szerint! Egy jó komment nem hagyja el a kis ujjukat! Egy feltörekvő emberre azt mondani: Eladta magát? Egy reklám miatt? Miért? Magyarázd el! Tudod te, mit csinál egy napján?"

A népszerű tiktokker ezután leírta azt is, hogy ő és Norbi olyannyira csak hobbiból csinálják ezt az egészet, hogy mindketten hajnalban kelnek és gyakran nyolc óránál is többet dolgoznak. Ráadásul a videók gyártását a munka és a házimunka közé kell besűríteniük nagyrészt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!