TikTok-videók segítségével, ezeket a hajakat imádni fogod! - ifaktor

Nőként azt gondolom sokan egyet fognak érteni velem, ha azt mondom: egy idő után irtó unalmas tud lenni saját frizuránk. Van, hogy egyszerűen kifogyunk az ötletekből és marad a kiengedett haj, vagy a már-már frappáns verziónak számító lófarok. A TikTok-on azonban nem csak tátogó embereket láthatunk, hanem inspirálódni is tudunk frizura ügyben.


Így saját frizura krízisemet is orvosolva összegyűjtöttem néhány egyszerű, de mégis nagyon extrának tűnő hajviseletet, amiknek az elkészítését is láthatjuk a videókban lépésről-lépésre.

Kezdjük az egyik legegyszerűbbel, amihez pár hajgumin és egy fésűn kívül nincs is másra szükségünk. Ez a frizura annak ellenére, hogy irtó egyszerűen elkészíthető, mégis az egyik legfeltűnőbb és kényelmesebb viselet a meleg, nyári napok közeledtével.

@kaittnnicolee

Who is ready for summer ?! #fyp #viral #tutorial #hairstyle #hair #hairstyles

Ha már nyár és meleg, akkor kinek ne jutna eszébe a jó öreg kontyba fogott haj, ami a strandokon is remekül tud mutatni, főleg, ha van rá egy olyan szuper trükkünk, mint amit a következő videóban láthatunk.

@karlakazemi

Reply to @tinkerbell269 ✨Failproof messy bun! #messybun #hairstyles #hairtok #hairtutorial #hairhack #Dance4Tomorrow

Persze a nyár nem csak a strandolásról szól. Ilyenkor jön bizony az esküvői szezon is, amikor szinte lagziból-lagziba járunk és hát nem mindig szeretnénk fodrászhoz is elmenni előtte. Erre találtam egy nagyon egyszerű, mégis irtó elegáns frizurát.

@brylkaproject

How it’s easy 😉#hairtututorial #hairstyles #easyhair #hairtutorials #hairstylist #hairtok #hairtok

És végezetül, arra az esetre, ha idén nyáron már mehetnénk koncertekre, íme egy nagyon egyszerűen elkészíthető, mégis extra bulis hangulatú hajviselet.

@brylkaproject

Tutorial hairstyle #hairtok #hairideas #hairtutorials #hairstylist #easyhair #hairstyles #hairtutorial

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Miskovits Marci megvadította közönségét -videó

K-OSZ TV Marci bizony felpezsdítette a hangulatot Debrecenben.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!