Adam Levinere koncertje közepén ugrott rá egy rajongója - ifaktor
Adam Levine öltönyben a sziklák között
Adam Levine éppen a színpadon énekelt, amikor kis híján ráugrott egy lelkes rajongója. A testőrök azonnal ott termettek és elvitték a hölgyet.


Adam Levine bandájával a Maroon 5-val, a Kalifornia Hollywood Bowl-ban léptek fel. Ez az előadás a We Can Survive turnéjuk egyik állomása volt. Minden rendben zajlott, ameddig egy lelkes rajongó a színpad oldalán fel nem mászott arra. Ekkor odarohant Adam Levinehez és a nyakába ugrott. Természetesen a testőrök azonnal ott termettek és elvitték a hölgyet.

@luispenaloza9525

Adam Levine was a whole mood yesterday💀 #Fyp #ForYou #Maroon5 #AdamLevine #Hollywood #HollywoodBowl

♬ Sunday Morning - Maroon 5

Egy a koncertjén jelen lévő rajongója rögzítette Tiktok videó formájában a történteket

A történet egyik érdekes pillanata a Maroon 5 frontemberének reakciója, amit később több rajongó ki is emelt. Ugyanis jól látható a videó, hogy undorodva vonul át a színpad másik felére és még mérgében a mikrofon állványt is feldöntötte. Érthető a reakciója több szempontból is. Egyrészt nem kell eltűrnie, hogy bármelyik rajongó csak úgy hozzáérjen. Másrészt nyilvánvalóan Adamben is élénken él a kép, amikor Christina Grimmiet megtámadta egy rajongója, aki halálos lövést adott le az énekesnőre. Grimmie és Levine igazán jó kapcsolatot ápolt egymással, hiszen akkoriban a The Voice című amerikai tehetségkutatóban volt Adam az énekesnő mentora. A történtek után még az énekes azt is felajánlotta, hogy kifizeti Christina temetési költségeit.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!