Angelina Jolie és lánya közösen mentek koncertre - ifaktor
Angelina Jolie
Nem akárki festményét árulja Angelina Jolie

Angelina Jolie és lánya közösen mentek koncertre

Angelina Jolie a legmenőbb anyuka!


A 47 éves színésznő 16 éves lányával, Shiloh Jolie-Pitt-tel együtt ringatózott szombaton egy római koncerten. Több mint 70 000 néző gyűlt össze, hogy megnézzék a 2021-es Eurovíziós Dalfesztivál győztesét, az olasz glam rock együttest, a Måneskint.

A koncertről készült videót Shiloh Jolie-Pitt rajongói oldala tette közzé a TikTokon, amelyen anya és lánya fekete felsőben élvezték a show-t.

Shiloh Angelina Jolie és Brad Pitt hat gyermekének egyike. Jolie és Pitt, akik 2016-ban szakítottak, szintén osztoznak Maddoxon (20), Paxon (18), Zaharán (17), valamint Vivienne és Knox ikreken, akik ezen a héten töltik be a 14. életévét.

Shiloh már híres táncos tehetségéről. A múlt hónapban bemutatta lenyűgöző hip-hop mozdulatait a Hamilton Evans Choreography szerkesztett videójában.

Bár több tízezren lájkolták a videót, de úgy tűnik, hogy a jövőben privátabban fogja tartani a táncedzéseit. Miután a júniusi Shiloh táncát bemutató klip elterjedt, Hamilton Evans koreográfus eltávolította a fellépéséről készült felvételt az intenetről.

„A családja és az ügyvédei kérésének megfelelően ideiglenesen eltávolítottuk (...) Ez azért van, hogy tiszteletben tartsuk… a magánéletét. Arra összpontosít, hogy keményen edzen és fejlődjön biztonságos és ellenőrzött környezetben.”

-írta egy üzenetében a YouTube-on.

Míg a gyerekek alkalmanként nyilvánosan fellépnek híres szüleikkel, például a vörös szőnyegen, Jolie és Pitt arról ismert, hogy gyermekeik életének részleteit nagyrészt titokban tartják.


Ne hagyd ki!