Az új TikTok-kihívásban csontok törnek és zúzódnak - ifaktor

A „milk crate challenge", azaz a „tejes rekesz kihívás" egy új szintre emelte az emberi felelőtlenséget.


Ez a kihívás futótűzként terjed a mai napig, úgy az Egyesült Államokban, mint a világ összes többi területén. A feladat lényege, hogy egy piramis alakú építményt kell tejes rekeszekből kreálni, majd a legalsó lépcsőfoktól indulva, végig kell sétálni annak tetején.

Az elmúlt hónapokban számos olyan videót láthattunk, aminek a vége brutális esés, csonttörés illetve kórházi kezelést igénylő sérülés lett. Az alap, dobozos megoldást azonban sokan tovább gondolták és már modern, túlextrázott verziót is készítettek belőle. A TikTok erre a kihívásra vonatkozó hashtageket, valamint videókat törölte, ugyanis nem akarnak olyan veszélyes cselekvésre bátorító videókat a platformon, amik sokak egészségét és testi épségét veszélyeztetheti.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Pápai Joci követői nem értik, miért visel úszószemüveget

A népszerű énekes, Pápai Joci követői érdekes dolgot véltek felfedezni legújabb Instagram-fotóján és nem is hagyták azt szó nélkül.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!