Luna reagált a vádakra, miszerint a karma érte őt utol - ifaktor
Luna és Azahriah

Azahriah exe, Luna most egy TikTok-videóban árulta el, hogy a követők tévednek vele kapcsolatban. Ugyanis ő soha életében nem csalt meg senkit.


Korábban már mi is írtunk a szárnyra kelt videóról, amelyen Azahriah éppen egy rajongójával közösült. Az esetre azonnal reagált az énekes egy videó formájában az Instagramon, amelyben elárulta, hogy megbánta a történteket főképp annak fényében, hogy akkor még barátnője volt.

Most pedig az említett barátnő is megszólalt, aki nem más, mint Luna. A fiatal lány az egykori Való Világ győztes, Soma párja volt később pedig a másik reality sztáré, Pumped Gabóé. Luna sok kritikát kapott akkoriban a rajongóktól, ugyanis az a hír kapott szárnyra, hogy megcsalta előbbit az utóbbival. Pontosan emiatt történet miatt vádolják rengeteg – köztük exei is – a fiatal lányt azzal, hogy Azariah hűtlensége csupán az őt utol ért karmája.

Luna azonban mindent tagad és most egy TikTok-videóban árulta el a történetet az ő szemszögéből, miszerint szó sem volt megcsalásról, ugyanis Gaboval két hónappal Somával való szakításuk után jöttek össze. Továbbá pont, hogy Soma és Gabo voltak azok, akik megcsalták Lunát a Balaton Soundon.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagramés a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!