Király-Virág Anita sírva búcsúzott el férjétől - ifaktor
Király Viktor és felesége, Király-Virág Anita

Király Viktor és testvére, Király Linda is versenyzői lesznek a hamarosan induló Ázsia Expressz című műsornak. A páros férfi tagjának, azonban igazán nehezére esett a búcsú a családjától.


Hamarosan elindul az Ázsia Expressz legújabb adása és a versenyzők már el is repültek hazánkból, hogy elkezdhessék a forgatást. Már most a nézők egyik nagy kedvence Király Viktor és testvére Király Linda.

Az énekesnek, azonban nem volt egyszerű a búcsú, ugyanis feleségét és közös gyermeküket hagyta háta és ők azok, akiket most egy jó darabig nem is láthat. Viktor felesége, Anita Instagram-bejegyzésében árulta el a követőknek, hogy hat napnál többet még sohasem töltöttek külön.

Azonban a páros szereti elviccelni a komolyabb helyzeteket és elválásukat is igyekeztek humoros módon megörökíteni. Anita egyik legújabb TikTok-videójában mutatta meg, hogy könnyek közt int búcsút a férjének, de amint Viktor kilép az ajtón már ki is derül, hogy felesége végig bulizásra készen, elegáns ruhát viselt a köntöse alatt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagramés a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!