Bellus István reagált a vádakra, miszerint ő meleg - ifaktor
Bellus  István szürke ingben borozik
Bellus István a "Cápák között" vállalkozójának teljes vagyonát kérte
Instagram/ @belluspisti

Bellus István reagált a vádakra, miszerint ő meleg

A TikTok-oldalon hasonlóan más közösségi platformokhoz az emberek bátran felteszik akár teljesen magánjellegű kérdéseiket is egy idegennek. Így történt ez Bellus István esetében is, aki pedig reagált követője beszólására.


Bellus István az utóbbi időben csak úgy sziporkázik a TikTok-oldalán. A népszerű humorista egy ideje nem csak a tévé képernyőn, de a közösségi oldalain is megnevetteti a rajongóit.

Korábban mi is megírtuk, volt, hogy Balogh Leventétől kérte el teljes vagyonát, akit a Cápák között című műsorból ismerhetünk. Előfordul, hogy párkapcsolati szituációkat játszik el, vagy éppen népszerű, vicces hangokra készít el videókat.

Most azonban egy követője tette fel az udvarias kérdést, amelyre István nem volt rest válaszolni. Még pedig a kérdés az volt, hogy melyik nemhez vonzódik a humorista. Aki pedig erre félig komolyan, félig pedig viccesen reagált.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!