Bereznay Dániellel is testközelből találkozhattok az iFaktor Fesztiválon - ifaktor

Hamarosan kezdetét veszi az augusztus 28-29-én megrendezésre kerülő, hazánk legnagyobb közösségi média fesztiválja az iFaktor Fesztivál, ahol olyan YouTuber és eSport tehetségekkel is találkozhatsz, mint például Bereznay Dani.


A fesztiválon együtt bulizhatsz hazánk legnépszerűbb TikTok-sztárjaival, ugyanakkor az esemény, a YouTube és eSport közösséget is meginvitálja, így olyan vicces figurával is találkozhattok, mint Bereznay Dani akinek már több mint 40 ezer követője van YouTube-on és közel 20 ezer követője Instagramon. Ha érdekelnek a fesztivál további fellépői, akkor mindenképp érdemes követned az iFaktor Fesztivál hivatalos Instagram-oldalát is.

A fesztivál hivatalos honlapján pedig pörög a visszaszámláló, így minden nap láthatod, hogy még hányat kell aludni, hogy egy hatalmasat bulizhass kedvenc TikTok-sztárjaiddal.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Álarcos énekes: Fluor bedobta a kártyát, leleplezte a Katicát

Az Álarcos énekes ma esti adásában a szuperkártyák segítségével Fluor Tomi leleplezte a Katica álarcát, ezen kívül még egy maszk leleplezésre kerül ma.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!