Berki Krisztián nem akarja elhanyagolni lányát, Natit - ifaktor
Berki Krisztián a szabadban
Berki Krisztiánnak és Berki Mazsinak – az is, aki nem követi a magyar médiát tudja, hogy – megszületett első közös gyermekük, Berki Emma Katerina. Krisztián fontosnak tartja, hogy a kistesó érkezése miatta, nagyobbik lánya Nati ne érezze magát elhanyagolva.


Korábban Berki Krisztián TikTok-oldalán mutatta meg követőinek tánctudását, Mazsival az oldalán. Most viszont felesége egyelőre a szülés okozta fáradalmakat pihenni ki. Úgy tűnik, helyét Krisztián TikTok-oldalán, férje lánya, Nati veszi át. Krisztián nemrég posztolt platformra kislányával egy közös táncos videót.

Krisztián Instagram-oldalán is megosztotta a videójukat, pár gondolat kíséretében. Miszerint rendkívül fontosnak tartja, egy kisgyermek születésekor, hogy a család megfelelő figyelmet szenteljen a nagytesóra, ebben az esetben Natira, hogy ne érezze úgy apja kevesebbet foglalkozna vele.

"Egy kistestvér érkezésénél még nagyobb hangsúlyt kell fektetnünk nekünk szülőknek a nagy tesóra😘 a figyelmünk mellett a közös idő együttes eltöltése és megélése az amivel biztosíthatjuk számukra valós tettekkel azt amit sokan csak szavakkal tesznek!
Egy 4-10 éves számára a szavaink csak ígéretek☝🏻 a tetteink az igazi bizonyíték számukra ☝🏻 attól érzik és tudják, számíthatnak ránk!
A tetteink beszélnek…., a szavaink csak azt mutatják amit még nem tettünk meg, csakis szeretnénk!
Óriási különbség ez egy gyermek számára!"

-írta Instagram-bejegyzéséhez Krisztián.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.

Ne hagyd ki!