Bruno x Spacc is fellép az iFaktor Fesztiválon - ifaktor

Hamarosan kezdetét veszi az augusztus 28-29-én megrendezésre kerülő, hazánk legnagyobb közösségi média fesztiválja az iFaktor Fesztivál, ahol nem csak ismert TikTokkerekkel, hanem olyan nagyszerű előadókkal is találkozhatsz, mint például: Bruno x Spacc.


A fesztiválon azon kívül, hogy rengeteg menő TikTokkerrel találkozhatsz, együtt bulizhatsz velük Bruno x Spacc koncertjén, amin garantált a jókedv és a szórakozás. A népszerű rapper duó augusztus 28-án (szombaton) lép fel a fesztiválon, este fél nyolctól a ValMar Duo után.

A formáció egyik legnépszerűbb és ismertebb száma a Budán vagy Pesten, amit már több mint 14 millióan hallgattak meg a YouTube-on és te élőben is hallhatod és tombolhatsz rá kedvenc TikTokkereiddel az iFaktor Fesztiválon.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Fluor Tomi bajba kerülhet, ha Szabó Zsófi meglátja ezt a fotót

Fluor Tomi és Szabó Zsófi között már hosszú ideje izzik a levegő. A két népszerű sztár a közösségi médiában való üzengetés után – immár nyomozókként – hétről hétre találkoznak egymással, amikor is a Wellhello rappere rendre megajándékozza Zsófit valamivel.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!