Brutális baleset részese volt a népszerű tiktokker - ifaktor
Liszkai Márk
Liszkai Márk a népszerű tiktokker egy hatalmas baleset részes volt, amelyben egyszerre cselekedett hősiesen és végső soron hozott rossz döntést...


Márk az autójával hajtott, amikor meglátott két nyuszit az úttesten, akiket megpróbált kikerülni, azonban az autója irányíthatatlanná vált, így többször meg is pördült a gépjárművel.

Csodák csodájára, azonban kisebb sérülésekkel megúszta az esetet, de a sérült autóról készült fotókból könnyen kivehető, hogy mekkora mázlija volt ezúttal.

„Gondoltam csinálok erről egy posztot mivel rengetegen írtatok, amiért nagyon hálás vagyok. Röviden, aki ismer az tudja, hogy állatbarát vagyok és sosem ütök el semmit. Most is így történt ez, kiszaladt elém 2 nyuszika, amit megpróbáltam kikerülni, de eközben az autó irányíthatatlanná vált és kisodródtam, belehajtottam egy árokba, ami a levegőbe repített, majd onnan neki csapódtam egy villanyoszlopnak, ami ketté tört, majd fejre borult az autó, de szerencsére a lendület lökött még rajta egyet így talpra érkeztem és kitudtam szállni az anyósról."

– írta a népszerű influenszer az Instagram-oldalán a szörnyű balesetről.

„A képen látszik, hogy a vállam kapott egy kis karcolást, a jobb karomnál egy pár centis varrás és az ujjam sérült. Hálát adok azért, hogy itt lehetek és megúsztam ennyivel, az isten úgy gondolja, hogy van még dolgom ezen a földön! Egy újjá születés kezdete! Köszönöm az üzeneteket, tényleg rengetegen írtatok imádlak titeket"

– zárta a balesettel kapcsolatos gondolatait Márk.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!