Közel félmillióan követik a legújabb hazai TikTok sztárt - ifaktor
Burján Fanni rózsaszín felsőben áll

Burján Fanni elég rövid idő alatt ért el közel félmillió követőt a TikTok-oldalán. A fiatal színésznőt többnyire humoros anya-lánya videóiról ismerhetik az emberek.


Burján Fanni több, mint egy éve van a TikTokon. Azóta folyamatosan tölt fel bejegyzéseket a követői számára. Fanni a videóiban két karakter, ami többnyire állandó, az pedig egy képzeletbeli édesanya és a kislánya. A két szereplő közötti lehetséges helyzetek játssza el Fanni humoros formában.

@fanniburjan Annyira boldog vagyok, hogy szavakba nem tudom önteni!🥰❤️ #pregnant #kistesó ♬ eredeti hang - Fanni Burjan

Fannitól egyébként nem áll távol a színészet, ő maga is sokszor szerepel reklámfilmekben, kisfilmekben vagy éppen sorozatokban. A fiatal színésznő legújabb Instagram-bejegyzésében árulta el, hogy TikTok-oldalán már elérte a majdnem félmillió követőt.

,,1 éve és 1 hónapja🎉kezdtem el az ANYAAA👱♀️LÁNYA👧🏼 karakterekben comedy videókat készíteni nektek! Jelenleg 447.000-en követitek a munkásságom TikTok-on. Hálásan köszönöm nektek!❤️ Nem gondoltam volna, hogy ilyen területre fog sodorni az élet. A színházért voltam oda gyerekkorom óta, aztán jöttek a reklámok, filmes szerepek és afelé kezdett húzni a szívem és most megkaptam az élettől azt, amiben minden benne van, a kamera a színészkedés és az utómunka, mind a három ami annyira érdekel. De volt nem egy hullámvölgy amikor azt hittem nem fog sikerülni… Csak annyit szeretnék ezzel mondani, hogy soha nem tudhatod mit hoz majd az élet, ha jön egy buktató (mert jönni fog) ne csüggedj, mert ha valamit nagyon szeretnél el fogod tudni érni!🍀🤞💝”

-írta Instagram-bejegyzésében Fanni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!