ByeAlex reagált rajongói feldolgozására - ifaktor
ByeAlex fekete ruhában és sapkában ül egy széken

ByeAlexnek igazán tetszett saját rajongóinak kreativitása, ugyanis egy Magyarországon rendkívül ritka stílusban dolgozták fel Alex egyik legnépszerűbb dalát.


Korábban már mi is megírtuk, hogy ByeAlex bevallotta, nem szégyenli, de szinte naponta rákeres magára az interneten. Úgy tűnik, annak ellenére, hogy a celeb sokszor állítja nem érdekli mások véleménye mégis kíváncsi az újabb és újabb hírekre önmagáról.

Most pedig kiderült, a TikTok-oldalon sem kerülik el a figyelmét, azok a bejegyzések, amelyben megjelölik őt. Ez alkalommal nem csak észrevette rajongói egyik videóját de reagált is rájuk. Egy magyar banda dolgozta fel Alex és Manuel közös dalát, a Rossz esték című slágert.

Egy igazán különleges verziót készített el a zenekar, ugyanis pop punk verzióban dolgozták fel a dalt. ByeAlexnek pedig határozottan tetszett rajongói kreativitása.

@itsbyealexbitch #duett @headstock_poppunk közreműködésével EZ FASZA! #fyp #apu #byealex @manuelsingx ♬ eredeti hang - headstock_poppunk

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagramés a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!