Bellus István a "Cápák között" vállalkozójához fordult - ifaktor
Bellus  István szürke ingben borozik

Bellus István egy különleges üzleti ajánlattal fordult a Cápák között című műsor egyik vállalkozójához. Balogh Péter azonban sajnos elutasította ezt a kihagyhatatlan ajánlatot.


Szinte mindenki ismeri a Cápák között című műsor tematikáját, amelyben különféle vállalkozók egy bizonyos üzletrészért cserébe egy összeget kérnek a befektetni vágyó üzletemberektől. Az adás során a vállalkozó felvázolja az üzletét és a befektetők, vagyis a cápák eldöntik, hogy érdemes-e pénzt áldozni rá, vagy sem.

Az egyik cápa Balogh Péter a TikTok-oldalára készített el egy videót, amelyben eljátssza a műsorban hozott szerepkörét és a másik fél vállalkozásáról érdeklődik. Ezzel a videóval bárki készíthet duettet, amit a népszerű humorista Bellus István meg is tett. A végeredmény pedig rendkívül vicces lett. Istvánnak Péternek a teljes vagyonára fájt a foga.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!