Csere-bere: Így csinálj hajcsatból családi házat - ifaktor
Demi Skipper

Egy kezdeményezésnek indult, amiből akkora siker lett, hogy mára egy családi házat vásárolhatott magának az amerikai nő.


Minden egy hajcsattal indult.

2020 májusában Demi Skipper feltett az amerikai Craiglistre egy hajcsatot, amit szeretett volna elcserélni. Majd ezt követően a cserék értéke egyre nőtt, így nem sokkal azután eljutott egy gyémánt nyaklánctól egészen egy autóig.

Ez az egész, a 30 éves TikTokker „Cserélj el” projektje volt, ami végül odavezette őt, hogy egy új házra cserélhette legutolsó eszközét. November végén, a 28. és egyben utolsó cseréje, egy napelemes lakókocsi volt, amit egy házra cserélt Nashvilleben.

Skipper egyébként San Franciscoban él és a TikTok-oldalán folyamatosan dokumentálta a cseréket, így ahogy a híre is nőtt, úgy vele együtt a követő is. Mostanra ez a szám túlmutat az 5 millión is.

„Ez teljesen szürreális. Valami iránt ekkora késztetést érezni és dolgozni érte másfél éven keresztül, most pedig úgy kelek fel, hogy ’Ez a valóság? Ez most tényleg az én házam?’”

A nő projektjét egy 2006-os sikersztori inspirálta, ahol Kyle MacDonald egy gémkapoccsal kezdte a cserét, amit később szintén egy házra váltott.

Az utolsó cseréi között volt, amikor 3 traktort egy Chipotle celeb-kártyára cserélt el. Sokak szerint életének egyik legrosszabb cseréje volt, ugyanis nagyon kevés olyan ember van, aki azért a kártyáért hajlandó akkora értékben cserét biztosítani, mint amekkorára Skipper gondolt. De végül a nőnek lett igaza, mert talált valakit, akivel cserélhetett egy napelemes lakókocsira.

@trademeproject

The Final Trade 🥺🏠 #trademeproject #letsgetthishouse

♬ Inspiring and spectacular emotional epics(869013) - Minette

A 40.000 dollárt érő lakókocsit (nagyjából 13 millió forint) sikerült megszereznie, ami végül elvezette őt a házhoz, így pedig beteljesítette küldetését.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!