Puskás Peti és Dallos Bogi elviccelték Kiss Ádám beszólását - ifaktor
Dallos Bogi Puskás Peti
Így készítette fel Dallos Bogit Puskás Peti
Instagram/@dallosbogi

Puskás Peti és Dallos Bogi elviccelték Kiss Ádám beszólását

Ismét bebizonyosodott, hogy Puskás Peti és Dallos Bogi jó humorral rendelkezik, ugyanis Peti legújabb TikTok-videójában éppen egy őket ért beszóláson nevetnek együtt.


Dallos Bogi ismét nagy sikert aratott a legutóbbi Sztárban Sztár adásában. Ezúttal is nagyon izgalmas feladatot kapott, hiszen férje, Puskás Peti bőrében kellett színpadra állnia. A produkcióját élőben nézte végig az énekes és szinte folytak a könnyei a nevetéstől.

Korábban a népszerű humorista, Kiss Ádám volt az, aki megjegyzést tett Bogiék nevére, hiszen, amikor összeházasodtak Peti is felvette Bogi vezetéknevét. A házaspár úgy tűnik, nagyon is értették a viccet, és az énekesnő Sztárban Sztárban nyújtott alakítása végett pedig erre a monológra készített a páros egy TikTok-videót.

,,Van a fiú Dallos Bogi meg a lány Dallos Bogi…majdnem eltaláltad @kiss adam !😂❤️”

-írta TikTok-videójához Peti.

@apuskaspeti_puskaspeti Van a fiú Dallos Bogi meg a lány Dallos Bogi…majdnem eltaláltad @kiss adam !😂❤️#dallosbogi #apuskaspeti #puskaspeti #kissadam @dallosbogiishere ♬ eredeti hang - Humorgranat

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!