Dallos Bogi végtelenül meghatódott férje szerelmi vallomásán - ifaktor
Puskás-Dallos Peti és Puskás-Dallos Bogi sétál
Puskás-Dallos Bogi felköszöntése megsiratta férjét
Instagram/ @dallosbogi

Dallos Bogi végtelenül meghatódott férje szerelmi vallomásán

Puskás Peti és Dallos Bogi úgy tűnik, hogy boldogabbak, mint valaha, hiszen Petinek nemrég az eddigi talán legromantikusabb témájú dala jelent meg.


Nemrég jelent meg Puskás Peti zenekarának, azaz a The Bierbers legújabb dala, amely az Első Évad címet kapta. A rajongók már most oda vannak ezért a szerelmes dalért, ami egyben egy szerelmi vallomás is.

A megjelenés alkalmából Puskás Peti felesége, Dallos Bogi is készített egy TikTok-videót, amelynek az elején azt látjuk, hogy sír, utána pedig boldog emlékképeket mutat Petivel való házasságából. A felvétel mondanivalója, hogy Bogi sokkal boldogabb, amióta együtt van az énekessel.

@dallosbogiishere Próbáltam élni, nem ment túl jól, de megérkeztél úgyhogy ne beszéljünk a múltról.❤️@apuskaspeti_puskaspeti ♬ The Biebers Első Évad - Rausz Ticia

Ezután pedig Peti is csinált egy videót a TikTok-oldalára az új dala aláfestésével, amelyben ő is megmutat rövid pillanatokat az életükből.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!