Ezért tartja DJ Yaminát műveletlennek egy kommentelő - ifaktor
DJ Yamina fekete felsőben, vörös hajjal ül fehér háttér előtt

Illés Viktória, azaz DJ Yamina rendszeresen oszt meg szórakoztató tartalmakat közösségi oldalain, köztük már a TikTokon is jelen van és rajongói imádják.


Yamina 2014 óta folyamatosan gyarapítja követőtáborát. Egyre többen szeretik munkásságát is és rengetegen járnak el a bulijaiba. Instagrammon közel 100 ezer követőt tudhat magáénak, a TikTokon pedig majdnem 40 ezren figyelik a művésznőt.

Sok rajongója ellenére természetesen neki is akadnak kritizálói, akik kommentek formájában mondják meg a tutit a népszerű lemezlovasnak.

A legutóbbi ilyen kommentben egy ismeretlen követője arról oktatta ki, hogy a szálláson, ahol jelenleg tartózkodik a Snowattack idején (sí fesztivál - a szerk.) nem szabadna gyertyát használnia, ugyanis tűzveszélyes. Mikor Yamina megvédte magát, műveletlennek nevezte.

,,Biztos örülni fog a tulaj a gyertyának ha már ennyi száraz fa burkolat, bútor van jelen. Minden szálláson tilos a gyertya használata ami nem véletlen"

- érkezett a komment Yamina TikTok-videója alá, amire így válaszolt a DJ:

,,Tudok használni egy gyertyát, nem felgyújtani akarom a kecót"

- védte magát Yamina, amire jött az utolsó csapás:

,,Szabályzat! De hát mit érdekel az téged. Mindenki más is tudja. Ez meg a te műveletlenséged"

- zárta mondandóját a kommentelő.

@djyamina Mozdulj Te is!💨 #fyp #foryou #neked #nekedbelegyen #foryoupage ♬ eredeti hang - Djyamina

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!