Elon Musk reklámfilmjében, még Miley Cyrus is terhes lett - ifaktor
Elon Musk és Miley Cyrus egy képen

Elon Musk a Marsra küldte Kim Kardashian pasiját, aki Miley Cyrustól várja első babáját – majd felrobban a feje.


Rettentően homályos, hogy milyen célból készült ez a reklám, de Elon Musk, Pete Davidson és Miley Cyrus egy olyan koncepciót tettek össze, ami szinte mindenkit megmosolyogtat – legalábbis egy ideig.

Kim Kardashian pasija egy asztronautát játszik, aki éppen a Marson készül optimalizálni az oxigén szintet úgy, hogy az élhető legyen az emberek számára is. Azonban Davidson stílusával és nemes egyszerűségével nem számolt sem a Musk, sem pedig Cyrus.

A kisfilmben Elon Musk, Pete Davidsonon keresztül szeretné élhetővé tenni a Marsot az emberek számára. Azonban egy kisebb ballépés után, Davidson feje felrobbant, mire Musk annyit mondott:

„Mondtam, hogy emberek fognak meghalni.”

majd elegánsan kisétált.

Azt, hogy ez a film mikor készült nem tudni, ugyanis ahogy azt már korábban megírtuk, Pete Davidson Musk egyik űrturista-vetélytársával, Jeff Bezos-val találkozott, hogy valóra váltsák a humorista egyik legnagyobb álmát és kilőhessék őt az űrbe. Ezt látva, lehete hogy Musk kicsit berágott és innen a felrobbanós koncepció.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!