Ezért lóg együtt mostanában psgogli7 és Dancsó Péter - ifaktor
Dancsó Péter és psgogli7 azért lógnak együtt mostanában, hogy szürreálisabbnál szürreálisabb tartalmakat gyártsanak a követőiknek.


Dancsó az Instagram-oldalán osztja meg az utóbbi két napban az psgogli7-el készült tartalmakat, amelyek rendkívül szórakoztatóak – noha egyben nagyon szürreálisak is...

Az első TikTok-videójukat már több mint 600 ezren látták. Ebben egy fodrászatban, hajvágás közben banánt esznek, majd távozás előtt mindketten szétszórnak az üzletben egy rakás pénzt.

„Testvéretekkel pacekba elmentünk nullás átmenetet csinálni. Az eredményt megnézhetitek Tiktokon."

– írta Dancsó az Instán.

@peterdancso

Testvéretekkel pacekba 💈🍌 Hálánk nem marad el 💸 @psgogli7

A második videójuk ezután az edzőteremben játszódik, ahová állításuk szerint a fodrászat után tértek be.

„Fodrász után fiammal elnéztünk edzegetni kicsit, hogy kondiban is meglegyen a pacek és a 100. Edzőpólóm pont mosásban volt, ezért kölcsönkértem az övét. Nézzed meg gyorsan Tiktokon, nehogy kihűljön! A tegnapi alakításunkat egy nap alatt már félmillióan látták. Nekünk ez játék."

– számolt be megint csak az Instagramon Dancsó Péter.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Friss

Ryan Reynolds visszavonul a színészi pályáról

Ryan Reynolds nemrég fejezte be legújabb filmjének forgatását, amely nagyon kimerítette. Így a színész egy kis ideig pihenni szeretne, ezért határozatlan ideig nem vállal szakmai felkérést.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!