Félelmet nem ismerve rohant oda Michael Myershez egy kislány - ifaktor
Michael Myers egy ház előtt áll

„Michael Myers szeretlek!" hangzott el a kislány szájából.


Az első, 1978-as „Halloween" című film szereplése óta Michael Myers egy horror-ikonná vált. Többen találják félelmetesnek és visszataszítónak, azonban van egy kislány, aki fittyet hányt az egészre.

A TikTok-videó már több mint 3 millió megtekintést hozott 24 óra alatt. A videón az látszik, ahogy a kislány a 4. születésnapját ünnepli, amikor a „Halloween" című film betétdala elkezdődik a háttérben. A születésnapos kislány azonnal elkezdte keresni az általa nagyra becsült Michael Myerst.

„Imádom!!"

mondta a kislány, majd egyszer csak észrevette a parkolóban a beöltözött embert, akihez mit sem törődve az „idegenekhez nem megyünk oda" elvvel karjaiba ugrott a csúnya bácsinak.

Elmondták, hogy a kislány nagyon szereti a filmet és az ijesztő dolgokat, így számára ez cseppent sem volt rémisztő. Nagyon hálás az élményért és az a gyermeteg mosoly az arcán mindent elárul.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Related Articles Around the Web

Ne hagyd ki!