Felháborító! A TikTok letiltotta Ritzl Márk profilját - ifaktor

Ritzl Már TikTok profilját az applikáció már másodjára tiltja le, mert megszegte a közösségi irányelveket. Több tízezer követőjét nagyon dühíti a dolog.


A fiatal, de annál népszerűbb influenszer egyik Instagram-történetében teszi közzé, hogy a TikTok-platformján sajnos újra elérhetetlen lett.

Márkot a YouTube-on 121 ezren, Instagram-profilján pedig 256 ezren követik.

A fiú több követője is teljesen értetlenül áll az egész előtt, mert véleményük alapján Márk semmi kompromittálót nem tett közzé, de az alkalmazás ennek ellenére is letiltotta.

Több rajongó azon a véleményen van, hogy mostanában furcsaságokat csinál a TikTok. Jó néhányan panaszkodnak arra, hogy az alkalmazás egy videó feltöltése után, szintén közösségi irányelvek megsértésére hivatkozva, szinte azonnal törölheti is azt.

Reméljük Márk mielőbb vissza fog tudni térni rajongóihoz.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Így ünnepelte 35. születésnapját a világsztár rapper, Drake

Drake a legszorosabb baráti körével gyűlt össze, hogy megünnepelje születésnapját. Ezt pedig egy „Narcos" témájú bulival hintette meg.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!