Féltve őrzött ti(k)tok - a nagy leleplezés - ifaktor
Féltve őrzött ti(k)tok - a nagy leleplezés
Azt gondolod, hogy te már szinte jobban ismered kedvenc TikTokkeredet, mint ő saját magát? Hogy már mindent láttál és mindent megtudhattál tőle TikTok-oldalán? Tévedsz! Kedvenc TikTokkereink nekünk vallották be először féltve őrzött titkaikat.


Lássuk, hogy mi a legféltettebb titkuk, amit még a követőiknek sem mondtak el!

Harmadik rész.

Verebélyi Vivi

NE csináld Vivi után és NE próbáld ki otthon!

Egyetlen olyan történet van talán gyerekkoromból, amivel nem büszkélkedek és nem is nagyon mesélem!
11 éves voltam, amikor bejött az informatika, mint tantárgy. Köztudott rólam, hogy ritka béna vagyok a számitástechnikai dolgokhoz. Az egyetlen eszköz, amit bátran tudok használni az a TV-m és a telefonom és még ezeken is előfordul, hogy hónapok vagy akár évek múltán fedezek fel valami hasznos funkciót.
Szóval biztos mindenki ismeri azt a kis teknőst informatika óráról, amit mindenféle parancsokkal lehetett irányítani jobbra, balra, fel, le. A mai napig nem jöttem rá, ennek mi haszna és a helyes használatára sem.
Elérkezett az év vége, amikor bizonyítani kellett nekem és a teknősnek is. Nem ment. Így a program sikeres megnyitásáért kaptam egy kettest és ez lett az év végi jegyem is.
Mivel élsportoló voltam, féltem a szüleim véleményétől, de az edzőmétől még jobban. Lehetőség nem volt javításra, szóval a kettes határozottan kettes marad.
Két hét volt az év végi jegyek lezárásáig, így cselekednem kellett. Az edzőnk azzal ijesztgetett, aki rossz jegyet hoz év végén, az nem mehet többet edzésre. Persze ez csak motivációs fenyegetés volt a részéről, de 11 évesen a fene se gondolta volna!
Anyukámtól minden reggel kaptam 200ft-ot, ez annak idején elég sok mindenre elég volt. Általában chipsre költöttem, vagy a papírírószerben valami csilli-villi füzetre.
Megláttam, hogy lehet kapni kiradírozható tollat, de sajnos nagyon drága volt. A matek azért viszonylag ment, szóval 990 forint volt a toll és én 200 forintot kaptam minden reggel, ami azt jelenti, hogy még marad is egy nyalókára😂
Pénteken megvettem a tollat, majd eljött a bizonyítvány osztás ideje. Reménykedtem, hogy a kettes átváltozik hármasra vagy négyesre, de nem. Maradt kettes. Így a B terv lépett életbe: Elővettem a menő tollam, kisatíroztam a kettest és átírtam négyesre. Azt persze senki nem mondta, hogy más tollat nem radíroz ki az én csoda tollam, ezért kb. foszlásnak indult a lap. Na mindegy „jó' van az úgy" - gondolta Vivien. Ráírtam a négyest és a bizonyítvány aljára ezt:

„Nem kettes lett Vivien számítástechnikából, elrontottam! Köszönettel: Dr. XY, az igazgató"

Hazamentem és megmutattam. Anyukám hulla fáradtan be is vette, majd a nevelőapukám vette észre, hogy az igazgató valószínűleg nem rontotta el a jegyet. Viviennek repült is a nyakas, az edzőm pedig megbüntetett egy egész órás pillangóra (2,5 órás volt egy edzésem).
Annyi még hozzátartozik a történethez, hogy azért, hogy ne kapjak ki az iskolában okirat hamisításért, anyukám kisatírozta az én írásomat és leöntötte kávéval a bizonyítványt, hogy úgy tűnjön, azért foszlott néhány helyen a lap. Az osztályfőnököm be is írt az üzenőmbe:

„Kedves Anyuka! A jövőben kérem, ne a gyermek bizonyítványát használja csésze alátétnek! Így elkerülheti, hogy ráömöljön a kávé"

😂😂😂

Nagy Norbi

Szerintem a legérdekesebb sztori, amit nagyon kevés embernek meséltem még el az az, amikor gyerekkoromban elmentem karate táborba és a lányok piszkálása volt a fő szórakozás. A nagyok mindig azzal hülyéskedtek, hogy az erkély alatti részre csokit dobáltak nekik, majd teli üveg vízzel leöntötték az idősebb lányokat. Napok teltével a lányok már rutinosak voltak és nem dőltek be ennek a tervnek. Ekkor jöttem én: a kis cuki (hiszen nagyon kicsi voltam ilyenkor még), aki szintén csokit dobált, csak hogy belőlem senki sem nézett ki ilyet. Amíg én oda csalogattam a lányokat a srácok megtöltötték a palackokat vízzel és a segítségemmel a tábor összes lányát sikeresen lelocsoltuk!

Benceiam

Mindig is magabiztos voltam. Legalábbis ezt látták az emberek rajtam. Kevesen tudják rólam, de ez mind csak látszat. Mindig is féltem az egyedül léttől és attól, hogy nem fogok szeretet kapni. Tudni illik nagyon is jól esik, ha pozitív visszajelzést kapok, akár a külsőmre, akár a teljesítményeimre. Igénylem a vissza jelzést - ez nem azt jelenti, hogy adok mások véleményére, mert nem. Az pont nem érdekel, teljes mértékben elvagyok nélküle. A „Szeretni és szeretve lenni" mondás tökéletesen leírja, hogy mire is vágyom valójában. Sok negatív dolog ért az életemben, amit most pozitívan fogok fel és tudatosan építkezem belőle. Sokszor az egyéniségem miatt kirekesztettek és volt, hogy a lépcső alján végeztem az utcán összerugdosva.
Emiatt akartam igazán megváltozni. Nehéz volt feldolgozni, ki is vagyok valójában. És most végre igazán önmagam vagyok. A félelem mai napig bennem van, amiért néha erősen koncentrálok arra, hogy a szürkeségben legyen egy színfolt és az én lehessek. Összpontosítok az elfogadásra és ezáltal, amíg én nem bántalak, neked sincs jogod bántani engem.

Huttka Johnny

Egyszer kiutaztam Mexikóba, Cancúnba. Amikor álltam a csekkponton és vártam, hogy beengedjenek, egyszer csak megjelent 5 rendőr. Szinte mindenről kérdeztek és kifaggattak, rettentően éreztem magamat. Folyamatosan azt kérdezték, hogy minek jöttem ide, meddig akarok maradni és hasonlók.
Egyszerűen nem akartak elsőre beengedni, mert azt hitték, hogy át akarok szökni Amerikába, esetleg, hogy valamelyik bandához tartozom. 😃 Kábé azonnal átfutott az agyamon, hogy bedugnak majd valamilyen cellába és ebből nem nyaralás lesz, hanem valami mexikói dutyi. Aztán nagy nehezen, amikor minden létező dokumentumot és képet megmutattam nekik az itthoni életemből, plusz elmondtam nekik, hogy ha bármilyen további kérdésük van, akkor melyik szállodában találnak majd meg. így végül nagy nehezen elengedtek.
Ez kb. fél órás történet volt, de az biztos, hogy egy életen át emlékezni fogok rá.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!