Féltve őrzött ti(k)tok - a nagy leleplezés - ifaktor

Azt gondolod, hogy te már szinte jobban ismered kedvenc TikTokkeredet, mint ő saját magát? Hogy már mindent láttál és mindent megtudhattál tőle TikTok-oldalán? Tévedsz! Kedvenc TikTokkereink nekünk vallották be először féltve őrzött titkaikat.Lássuk, hogy mi a legféltettebb titkuk, amit még a követőiknek sem mondtak el!

Első rész.

Takács Szabina

„Egy spanyol szigeten éltem, amikor egyik este szórakozni mentünk egy karneválra egy apró halászfaluba. Annyira „jól" sikerült az este, hogy az egyetlen dolog amire emlékszem az az, hogy a barátnőm unszolására mi bizony kihajóztunk a mély vizekre. Csak azt felejtettük el, hogy a halászcsónak, amit elvittünk, az bizony NEM a miénk. Mire kivergődtünk a partra - a kivergődést szó szerint értsd, mert még a vízbe is beleborultunk-, a falu összes halásza és a rendőrség is ránk várt. A „csak éhesek voltunk, és gondoltunk fogunk egy pár halat" fedősztori egyértelműen nem tűnt működőképesnek, így azt füllentettük, hogy mi csak turisták vagyunk a szigeten, egy hetet maradunk és a nyelvet sem beszéljük. Személyigazolványunk hiányában megegyeztünk, hogy másnap felkeresnek minket abban a hotelben, ahol „megszálltunk". A következő neveket adtuk meg : Takács Esmeralda; Potrák Pipacs; Ajtós Szekrény. Természetesen azóta sem találtak meg. És matróz se lett belőlünk."

Sipos Máté

„A legtöbb tanár "rémálma" voltam. Mindig elültettek és ha intőt kaptam, az általában azért volt, mert folyton beszéltem az órákon. Volt olyan időszak, amikor kb. hetente másik ember mellé ültettek második osztályos koromban. Mindenkit nevettettem. Ha szamárpadba ültettek, akkor is az osztálytársaim sokszor inkább hátra fordultak és rám figyeltek a tanár helyett. Ez azért volt, mert mindig sokkal hamarabb végeztem a leckékkel, mint a többiek és ez volt az unaloműzésem."

Bónusz titok Mátétól:

„Általában annyit eszem, mint egy család. És ez régen még durvább volt, mert a suli mellett rengeteg edzésre jártam. Volt, hogy a hétfőt 3 edzéssel indítottam a suli mellett. Így három doboznyi kajával indultam suliba: két saláta, egy ebéd, négy szendvics és napközbe még előfordult, hogy egy gyros is lecsúszott. Vagy kettő. Természetesen mikor haza értem este, még otthon is ettem egy vacsit."

Kanyicska Enikő

"Amióta az eszemet tudom, volt egy dolog magamon, amin szerettem volna változtatni. Sok csaj a melleit szeretné megváltoztatni és bár, ha nekem nem is túl kihívó, de azzal meg voltam elégedve. Apukámtól egy kis görbületet örököltem az orromban. Általánosban még nem piszkáltak vele, ott az össze nőtt szemöldökömön lovagoltak inkább, meg az állítólagos bajuszomon. Aztán középsuliban egyszer egy sráccal összekaptam, és felrajzolt profilból a táblára. (Mint egy boszit.) Aztán teltek múltak az évek, anyagilag sem tudtam fősuli alatt megengedni magamnak a műtétet. Végül is nagy hátrányom sem volt belőle, mert hoszteszkedtem és barátom is lett. Aztán elkerültem Bahrainba légiutas kísérőnek, szóval az önbizalmam úgy tűnt, hogy a helyén van. Teltek az évek, de mindig éreztem a fotókon, hogy azért zavar. Közben mindenki csak azzal jött, hogy: Szép vagy, jó ez így! Elrontják, ha megcsináltatod és megfogod bánni! Aztán egyszer egy barátnőmnek nyafogtam a szokásosan, hogy: hmm még mindig agyalok az orrműtéten. Ő rám nézett és azt mondta: szerintem is csináltasd meg! Szarul esett, de két hétre rá már konzultáción voltam Szlovákia legjobb orrsebészével. Szüleim egy héttel a műtét előtt tudták csak meg, tesóim totál kiakadtak. A párom viszont végig mellettem állt. Őszintén? Megbántam, de azt, hogy ezen a műtéten nem estem át hamarabb. Hát ez az én kis titkom. 🙈😅"

Hidvégi Csabi

„A legnagyobb titkom a pontosságom. Nálam ez már szinte egy betegség😅 A 08:00 az nekem 7:59 és nem 08:01. Nagyon szigorú vagyok magammal, ha kell nem alszok, nem eszek, mindent félbehagyok, de pontosnak kell lennem. Ezt általában titokban tartom, mert a többi ember nagyon pontatlan sokszor órákat késnek és nekik kellemetlen, hogy mindig megváratnak…
Próbáltam már mindent, hogy én is késős típus legyek, de a szervezetem valahogy nem engedi, nem tudom megtenni fizikailag. 😅😅😅"

Ha nem szeretnél lemaradni hazánk népszerű TikTokkereinek titkairól, akkor mindenképp olvasd az ifaktor.hu oldalát, ugyanis hétről-hétre további izgalmas történetekkel érkezünk!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Top4 jelöltünk Palik László helyére az Exatlonba

Palik László búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a Tv2-től. Három évadon keresztül vezette a műsort a sportriporter, de most úgy döntött, abbahagyja. Azt viszont, hogy ki lesz az utódja még nem jelentették be, így tippeljünk vajon ki fogja vezetni ezután az Exatlon következő évadát!
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!