Féltve őrzött ti(k)tok - a nagy leleplezés - ifaktor
Féltve őrzött ti(k)tok - a nagy leleplezés
Azt gondolod, hogy te már szinte jobban ismered kedvenc TikTokkeredet, mint ő saját magát? Hogy már mindent láttál és mindent megtudhattál tőle TikTok-oldalán? Tévedsz! Kedvenc TikTokkereink nekünk vallották be először féltve őrzött titkaikat.


Lássuk, hogy mi a legféltettebb titkuk, amit még a követőiknek sem mondtak el!

Második rész.

Szabó Alex

„Sokan a hangom miatt ismernek, mert szívesen szerepelek és szórakoztatom a közönséget, de ez sokáig nem így volt…annyira féltem kisebb koromba emberek előtt szerepelni, hogy egy ének versenyen harmadik osztályos koromban - amire nagy nehezen elcipelt a matek-ének tanárnőm -, meg se mertem mukkanni…Sőt a félelemtől még egy bizonyos dolog is becsorgott a gatyámba. Életem egyik legrosszabb napja volt, de talán azóta már sikerült ezt a lámpalázat leküzdenem…vagy mégsem?"

Szabó Kitti

„Amikor kamasz voltam, volt egy barátom és akkoriban nagyon mentek ezek a barátság karkötők. Egymásnak adtuk ezeket a karkötőket és ez egy cuki szimbóluma volt a barátságoknak. Elmentem egy plázába, hogy vegyek egy ilyen karkötőt, vagy készítsek egyet, amikor is megpillantottam a földön egy karkötőt az egyik ékszerüzlet padlóján, de már a kijárat és a polc között. Nem volt rajta címke, nem volt rajta semmi. Egy végtelenül egyszerű, fekete gumikarkötő volt. Gondolkodtam, hogy ezt most valaki elhagyta, vagy leesett a polcról? Mindenesetre én azt felvettem a földről és én azt a karkötőt adtam ajándékba. Utána hetekig mardosott a bűntudat, hogy most én ezt loptam? Vagy esetleg elhagyta valaki? De inkább az utóbbi, hiszen már a kijáratnál volt. Mindenesetre nem volt egyszerű utána megbirkózni a bűntudattal."

Horace

Emlékszem egyszer az iskolában - kb. olyan hetedikes lehettem -, az egyik osztálytársam hozott be magával igencsak feltűnően sok pénzt. Kérdeztem tőle, hogy ez honnan van, ő pedig azt mondta, hogy a szüleitől kapta, majd felajánlotta, hogy menjünk el páran az osztályból fiúk a plázába vásárolni. El is mentünk. Vásároltunk távirányítós autókat, kajáltunk stb. Amikor pedig elfogyott a pénz, haza mentünk.
Másnap bejöttek a srác szülei az iskolába és kiderült, hogy nem adtak neki pénzt, hanem ő elvitte otthonról szó nélkül… Ekkor megkérdezte az osztályfőnök, hogy kivel sikerült elkölteni ezt a sok pénzt? Persze senki nem állt fel, vagy tette fel a kezét, csak én. Az egyetlen Cayman. 😂 Az volt a büntetésünk, hogy egész nyáron minden hétvégén le kellett vágjuk a füvet a hatalmas telkükön.

Bónusz:

Azt tudni kell, ha bármit eszek, vagy iszok, az a mániám, hogy mindig hagyok egy kicsit a tányérban vagy a pohárban és akkor olyan érzés tölt el, hogy mégse ettem, vagy ittam olyan sokat. 😅

Szolnoki Timi (Csimccsi)

„Az én titkom az, hogy nem is mindig akartam fodrász lenni, sőt igazából meg se fordult a fejemben. 14 évesen úgy gondoltam, hogy én szakács leszek és marha jó ötletnek tűnt. Nem voltam épp mintagyerek, így az első iskolából, ahova felvettek nyolcadik után kirúgtak kb. 1 hónap után 😅A másik szakács suli már sokkal barátságosabb volt számomra. Igazából az első sulival az volt a baj, hogy a tanárok szerint nem illettem bele az elit körbe a nagy szám miatt. A másodikkal semmi gondom nem volt, elég jól is éreztem magam. Aztán hirtelen valami nem stimmelt. Úgy gondoltam, hogy a kreativitást, ami bennem van nem biztos, hogy ki fogom tudni élni a szakács szakmában. Így hála a tanárok támogatásának, sikerült átmennem egy fodrász suliba, ami szerintem azóta is az egyik legjobb döntés volt az életemben. 17 éve csinálom és bár nem mindig zökkenőmentes, de imádom. Számomra ez a hobbi, a szórakozás és a kreativitásomat is tudom kamatoztatni."

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!