Kikezdett egy lánnyal Gáspár Laci, majd lebukott? - ifaktor
Gáspár Laci

TikTok-oldalán osztotta meg a vele történteket egy fiatal hölgy. Állítólag Gáspár Laci pénzt és diszkréciót ígért neki, ha viszonyt folytat vele.

Egy hölgy különös képernyőfotókat osztott meg TikTok-oldalán, egy népszerű énekessel folytatott beszélgetéséről. Ez a magyar híresség pedig nem más, mint Gáspár Laci. A beszélgetésből megtudjuk, hogy Laci találkozóra hívta a fiatal nőt. Továbbá diszkréciót és pénzt ajánlott fel neki, valószínűleg a viszony elkezdéséért cserébe. A hölgy állítása szerint mióta visszautasította Lacit, azóta az énekes letiltotta őt minden közösség média felületéről. Gáspár Laci egyébként 2014-ben házasodott össze jelenlegi párjával, Gáspár Nikolettel. Őket a Nyerő Párosban ismerhette meg közelebbről az ország.

@itsboglarka Azért a “híresebb” emberek elég sokat képzelnek magukról néha🤐.. #fy ♬ Praise God - Kanye West

Egy kommentelő hasonló élményekről számol be a videó alatt:

„Több modell ismerősöm is zaklatta cikk is volt belőle”

A szóban forgó cikket a hozzászóló be is linkelte. Itt tudjátok megtekinteni.

Természetesen tudunk a photoshop hatalmas erejéről és hogy manapság ilyen képek megszerkesztése nem olyan nagy feladat. Mindenesetre érdekesnek találjuk a történteket.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.

Ne hagyd ki!