Gordon Ramsay TikTokon válaszolt az őt ért „oltogatásra" - ifaktor
Gordon Ramsey kötényben áll egy konyhapult mögött

A „Pokol Konyhája" című sorozatban is folyamatosan ordibáló Gordon Ramsay egyszer Tazmániában járt, ahol egy grillezet sajtos receptet dobott össze.


Szinte mindenki tudja, hogy a grillezett sajtos szendvicset nem tesszük sütőbe!

Azonban egy TikTokker @dishedit most megmutatta, hogy milyen elkészíteni azt a szendvicset különböző körülmények között, mint ahogy azt Ramsay tette. Erre pedig válaszolt is a sztárséf.

Minden ott kezdődött, hogy amikor Ramsay Tazmániában járt, akkor egy eredeti receptet mutatott be az egyik videójában. Elmondása szerint ő nem javasolja, hogy sütőben, vagy tűzhelyen készítsük el a szendvicset. Sokkal inkább a nyílt lángot és a serpenyőt ajánlotta. Majd amikor szétvágta a szendvicset egyértelművé vált, hogy a sajt középen egyáltalán nem olvadt meg.

A videóban elmondja a TikTokker, hogy szerinte a kenyér túl vastag volt és ezért nem olvadt meg a sajt a közepén, ugyanis nem elég időt (minimum oldalanként 10 perc kellene) töltött a tűznél a szendvics.

Erre pedig Gordon a videóban a következőket reagálta:

„10 perc? Csajszi, nem volt 10 percem oldalanként. Az összesen 20 perc egy grillezett sajtos szendvicsre."

Majd hozzátette, hogy jól néz ki a szendvics amit elkészítettek a videóban és beismerte, lehet tényleg nem volt elég időt a szendvics a serpenyőben.

„Siettem."

mondta Ramsay.

Mindenesetre aki szeretne ilyen szendvicset csinálni, nincs más dolga mint követni a videót és összedobni egy laza reggelit.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!