Hajmásy Péter vicces módon neveli kiskutyáját - ifaktor
Hajmásy Péter és Nádai Anikó
Hajmásy Péter, Nádai Anikó kedvese egy TikTok-videó formájában osztotta meg követőivel, milyen vicces módon neveli meg rosszalkodó kiskutyáját, Süteményt.


Hajmásy Pétert és Nádai Anikót legutóbb a Nyerő Párosban láthattuk együtt. Sajnos akkor kiestek és a későbbi versenybe való visszakerülésük ellenére sem nyerték meg vetélkedőt. De boldogságuknak ez nem szabott gátat és nagyobb köztük az összhang, mint valaha. Instagram-bejegyzéseik alapján a szerelmesek nagyon oda vannak egymásért.

Viszont Péter nemcsak Instagram-oldalán de TikTok-oldalán és aktívan oszt meg tartalmat a követőivel, többnyire humoros témában. Most is így tette, hiszen rajongóinak adott választ egy videó formájában. Péter megkérdezte követőitől, hogyan tudná leszoktatni a kerítés rongálásról, Sütemény nevű kiskutyáját. Megfogadva egyik kommentelő tanácsát, megfegyelmezte -példamutatás képpen- Sütemény kedvenc plüssét. A videó igazán humorosra sikeredett.

@hagymaa Jelentem a kutya megnevelve.!!😂🙈 #kinaiszokas ♬ eredeti hang - Péter Hajmásy

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.

Ne hagyd ki!