Hallottál már erről a díjról? Verebélyi Vivi is jelölt - ifaktor

2019. szeptember huszonkilencedikén megrendezésre került a TikTop Fest & Awards, amelyen Czura Karina Esztert díjazták a „Magyarország legjobb tiktokkere díjjal".„Szavazz az Év TikTokkerére! Ez a legnagyobb presztízsű hazai TikTok díj, ahol csak 100.000 követő feletti jelöltek szerepelhetnek. Jól gondold meg döntésed! Az alábbi szempontok alapján válassz: mennyire tartalmas videókat készített, milyen a videók technikai színvonala (trükkök, filterek jól illeszkednek), mennyire érdekes, értékes és vonzó a személyisége, és összességében mennyire ütősek és hatásosak a videói, mekkora esélye van jelöltednek, hogy tartósan is influencerré, sztárrá váljon, mennyire jelenik meg a személyiségében a szükséges plusz (példakép)"

– látható az esemény honlapján.

Tavaly a pandémia miatt nem került sor újabb díjkiosztóra, de idén ismét átadják az elismerést hazánk legjobb TikTok-videósának.

A jelöltek között olyan népszerű tiktokkereket találunk, mint Sütő Karcsi, Burján Fanni, Sápi Vivi és még sokan mások.

Többek között Verebélyi Vivi és Norbi is, akik a közösségi oldalaikon bíztatják követőiket a szavazásra.

„Norbi kicsit mostanában furán viselkedik mondhatni megbolondult! Nem csodálom, hiszen a héten annyi minden történt velünk! Köztük van például az "Év Tiktokkere" díjra jelölés, ami igen csak nagy szó lenne számunkra, ha hazahozhatnánk 2021-ben! Rengetegen írtátok, hogy leadtátok a szavazatot viszont még korán sincs vége a versenynek! Szeptember vége/Október eleje lezárul addig is hálásak lennénk, ha szavaznátok"

– írta Vivi az Instagram-oldalán.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

A sztárvilág legemlékezetesebb esküvői - Jennifer Anniston és Brad Pitt

Jennifer Aniston és Bred Pitt már több mint 21 éve házasodtak össze, 2000. július 29-én. A sztárok öt évvel a fényűző esküvőjük után elváltak. Lássuk milyen volt az ő egymillió dolláros lakodalmuk.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!