TikTokkerek karácsonya - Hernádi Bence - ifaktor
Hernádi Bence karácsony

Karácsony alkalmából egy különleges interjú sorozatot hoztunk el nektek, amiben több ismert TikTokker is mesél arról, hogyan készül az ünnepekre, milyen fogásokat tervez elkészíteni és hogy milyen ajándék ötleteik vannak. A mostani interjú alanyunk Hernádi Bence.


Hogyan telt a tavalyi karácsonyod, emlékszel rá?

A tavalyi karácsony szerintem világszerte különleges volt a kialakult járványhelyzet miatt, nálunk is ennek fényében teltek az ünnepek. A megszokott nagyszabású karácsonyi ebédet felváltotta egy sokkal szűkebb körű összejövetel, a menyasszonyom, a testvérem és a szüleim társaságában ünnepeltem. Az utóbbi években egyébként sem állok jól a karácsonyokkal, ugyanis az előző karácsonyt megelőző 2019-es szentestémet egy nyakmerevítőben éltem át az akkori balesetem miatt.

Idén mit tervezel másképp?

Ez az év mindenképpen különleges lesz, ugyanis ez lesz az első karácsonyunk az új lakásban. Emellett idén elterveztük, hogy közös karácsonyi vacsorát fogunk főzni és mézeskalácsot sütünk. Érdekesség talán, hogy az elmúlt két évben soha nem jutottunk el az adventi koszorú beszerzéséig, idén azonban ezt is pótoltuk.

Mi lesz az ünnepi menü?

A mézeskalács az egyetlen fix pont a menünkön, a továbbiak majd idővel kialakulnak. Reméljük...

Milyen tematikájú (lesz) a karácsonyfád és a lakás dekor?

A lakásunk alap stílusa is elég letisztul és minimalista ezért a fényekben és a díszekben is törekszünk ezeket az elveket tartani. Színek tekintetében a kék az amivel feldobjuk a fehér, szürke, fekete elemeket, ahogyan azt a lakás dekorálásánál is tettük.

Van esetleg jó ajándék ötleted a rajongóid/követőid számára?

Ha megengeditek az idei trükkjeimet még nem árulnám el senkinek, azonban az előző évek tapasztalatait nagyon szívesen megosztom veletek! Igyekszem minden évben megtalálni az egyensúlyt a személyes és praktikus ajándékok között. A tuti befutó tavaly azonban nálunk az élmény ajándékozása volt. Lehet szó élményvezetésről, wellness hétvégéről vagy akár ejtőernyőzésről. A lényeg, hogy élmény legyen.

@rbence01

Akkor érdekelne ennyire az ár amikor a csoda krémekről van szó anyus… @edinalujza | ##NEMÁLALA ##karácsony ##ps5 ##magyar ##lajosék

♬ eredeti hang - R B E N C E

Mit szeretsz a leginkább ebben az ünnepi időszakaszban?

Mindent! Edina szerint picit túlzásba is viszem a karácsonyi tartalmak (zenék, filmek) fogyasztását, ugyanis már november végétől kezdve ezeket pörgetem. Legjobban a december 23.-át és az ezt követő szentestét szeretem, ilyenkor ünneplek a menyasszonyommal és a családommal.

@rbence01

Nálatok ki a csomagoló ? 😍🎁 ##NEMÁLALA ##karácsony ##lajosék ##magyar @edinalujza

♬ eredeti hang - R B E N C E

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.