Hollósi Jázmin mester szerepben lesz ott az iFaktor Fesztiválon - ifaktor

Hamarosan kezdetét veszi az augusztus 28-29-én megrendezésre kerülő, hazánk legnagyobb közösségi média fesztiválja az iFaktor Fesztivál, ahol olyan TikTokker és YouTuber tehetségekkel is találkozhatsz, mint például Hollósi Jázmin.


A fesztiválon együtt bulizhatsz hazánk legnépszerűbb TikTok-sztárjaival, ugyanakkor az esemény, a YouTube közösségét is hivatott meginvitálni, így találkozhattok az elképesztő Hollósi Jázminnal is, aki mindkét platformon lehengerlő, TikTokon 726 ezer követővel, míg YouTube-on, 110 ezer feliratkozóval büszkélkedhet. Továbbá Jázmin lesz az egyike annak a négy mesternek, akik az iFaktor tehetségkutató produkcióit zsűrizik. Ha érdekelnek a fesztivál további fellépői, akkor mindenképp érdemes követned az iFaktor Fesztivál hivatalos Instagram-oldalát is.

A fesztivál hivatalos honlapján pedig pörög a visszaszámláló, így minden nap láthatod, hogy még hányat kell aludni, hogy egy hatalmasat bulizhass kedvenc TikTok-sztárjaiddal.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Álarcos énekes: Fluor bedobta a kártyát, leleplezte a Katicát

Az Álarcos énekes ma esti adásában a szuperkártyák segítségével Fluor Tomi leleplezte a Katica álarcát, ezen kívül még egy maszk leleplezésre kerül ma.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!