Íme az iFaktor tehetségkutató első győztese: Szabó Krisztián - ifaktor

Akik figyelmesen követték az elmúlt hónapok eseményeit az iFaktor.hu-oldalán, már láthatták, hogy javában zajlik hazánk első számú TikTok-tehetségkutatója. Rengeteg jelentkező közül 50 szerencsés feltörekvő tiktokker versenyzett egymással, de végül egy győzött: Szabó Krisztián.


Az iFaktor tehetségkutató nyertesét az iFaktor Fesztiválon hirdettük ki. A két döntős Szabó Alex és Szabó Krisztián voltak, akik a végsőkig becsületesen és óriási izgatottsággal versenyeztek egymással. Végül olvasóink úgy döntöttek, Szabó Krisztián nyerje meg az iFaktor tehetségkutatóját.

Krisztiánnal volt szerencsénk az eredmény kihirdetése után beszélgetni az iFaktor Fesztiválon. Interjú.

1. Te lettél Magyarország első számú TikTokker tehetségkutatójának győztese. Hogy érzed most magad?

Hát egyelőre még le vagyok sokkolva nagyon. Szerintem fel sem fogtam még. Nem gondoltam volna az elején, hogy sikerülni fog, de szerencsére sikerült. Nagyon boldog vagyok.

2. Mit gondolsz ez minek köszönhető, hogy te nyerted meg az iFaktor tehetségkutatóját?

A követőimnek egyértelműen és az olvasóknak. Nagyon szépen köszönöm az összes szavazómnak, hogy támogatott és segített a célom elérésében. Nélkülük ez nem sikerülhetett volna.

3. Rengeteg szuper nyereményt is kaptál.

Igen, mindegyiknek nagyon örülök. Már nagyon szükségem is volt ezekre. Új telefon is kellett és az elektromos rollerrel könnyebben fogok tudni iskolába járni.

4. Láttam, hogy a szüleid is elkísértek ide. Büszkék most rád?

Igen, nagyon. Az eleje óta támogatnak a TikTokban. Minden egyes videómban is segítettek. Ők is nagyon boldogok most.

Gratulálunk Krisztiánnak és további sok sikert kívánunk neki!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Ledobta a ruhát a két bombázó, Megan Fox és Kourtney Kardashian

Ezek a durván pikáns fotók nem másért készültek Megan Foxról és Kourtney Kardashianról, mint hogy reklámozzák Kim Kardashian márkáját, a SKIMS-t.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!