Íme a legfelkapottabb tavaly karácsonyi TikTok-trendek - ifaktor
a grincs című  rajzfilm
A TikTokon – csak úgy, mint mindenhol máshol – minden évben karácsonyi láz lesz úrrá, ehhez pedig természetesen hozzátartoznak a platformra jellemző zenés tartalmak is. Ezúttal az utóbbi évek trendjeiből szemezgettünk.

@nathanlelli Balla con Drago❤️#natale #neiperte #tiktokitaly ♬ All I Want for Christmas Is You - Mariah Carey

Ezerrel pörgött már tavaly ilyenkor Mariah Carey klasszikusa egy kis rappel megspékelve. Ez persze nem jelenti azt, hogy a dal eredeti verzióját elfelejtették a legfiatalabb generáció tagjai, sőt abból is találunk rengeteget a közösségi oldalán – akár már ebben az évben is.

@tooturnttony too soon? #christmas #ducks ♬ Tactical Christmas - Chivi 😘

Újabb karácsonyi klasszikus, remixelve! Brenda Lee népszerű Rockin Around the Christmas Tree szintén tavaly karácsonykor robbant be, amikor egy TikTok-kihívással párosították A Taktikus karácsony a Call of Duty videójáték-sorozatból eredeztethető, és a taktikai gránát eldobását szimbolizálja. Ezt a trendet még az olyan nagy influenszerek, mint James Charles is követte.

@beasteater Who did I get the best?...💀 @marcusolin @fashionnova ♬ You're a Mean One, Mr. Grinch - Tyler, The Creator

Az utolsó tavalyi trend sokak kedvenc karácsonyi figurája, Grincs köré épül. Ehhez persze sokat hozzátesz a 2000-es években készült film, amelyben Jim Carrey fenomenális alakításában láthatjuk a karácsonyt gyűlölő zöld szőrmókot. A zene viszont az eredeti klasszikus Dr. Seuss Grinch rajzfilmből való, amelyhez Gen Z adott egy kis pluszt. Tavaly karácsonykor ez a sláger több mint egymillió videóban szerepelt. A TikTokosok ezeket a számokat a Grincs ihlette sminkekkel és ruhákkal dobták fel.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!