Kevin Hart és Dwayne Johnson is kipróbálta a TikTok-kihívást - ifaktor
Dwayne Johnson

Ez a videó határozottan feldobja a napodat.


A legtöbbször néha kellemetlen, amikor a hírességek megpróbálnak ráugrani a közösségi médiában a gyerekeket érintő legújabb divatra, de nem tudjuk eléggé hangsúlyozni, milyen hihetetlen ez a videó, amely Kevin Hartról és a The Rockról készült, ahogy a TikTok tortilla kihívását próbálják ki.

A két sztár által megfogalmazott kihívás elég egyszerű. Töltsd fel a szádat vízzel (vagy az általad választott folyadékkal). Ezután játssz egy kő-papír-olló játékot. A győztes egy száraz tortillával megcsapja a vesztes arcát. Aki először kiköpi a folyadékot a nevetéstől, az veszít.

Elég egyszerűnek tűnik, de ha figyelembe vesszük ezt a két férfit, akik most játszanak: Kevin Hart 157 centi magas és Dwayne "The Rock" Johnson közel két méteres magasságával tornyosul fölötte. Mát első ránézésre is igazán humoros a helyzet.

Johnson keze, akkor mint Hart feje. Nem csoda, hogy Hart paranoiás volt amiatt, hogy Johnson hogyan fogja a tortillát, ügyelve arra, hogy a keze ne kerüljön úgy a tortilla mögé, hogy egy ütéssel ki is tudja ütni őt.

Johnson szintén nem bízott kicsiny barátjában és ugyanúgy aggódott. De valószínűleg az egész videó legviccesebb részei akkor jöttek, amikor a csata sűrűjében kirajzolódott a nagyon eltérő személyiségük.


Ne hagyd ki!