Kim Kardashian úgy néz ki, mint egy minyon - ifaktor
Kim Kardashian

Kim Kardashian bemutatta eddigi legjobb átalakítását, miután minyonná változott.


A televíziós sztár vasárnap közzétett egy TikTok-videót, amelyen kislánya North készítette el sminkjét. Anya és lánya gyakran tölt fel közösen bohóckodós videót az oldalukra és most sem egy hétköznapi, visszafogott smink készült el.

A 15 másodperces klipben egy közeli kép is szerepelt, amin Kim fekete szemüveget festett az arcára és teljesen elfedte őt a sárga alapozó. Az eredmény persze a Minyonok: Gru színre lép című film kis figuráira hasonlított. A végleges eredményt, North csillogó kék rúzzsal fejezte be, mielőtt Kim pózolt, hogy megmutassa a teljes átalakulást. Az anyuka még egy farmer ruhát is felvett, hogy hasonlítson a filmben szereplő minyonok overalljára.

Az anya-lánya páros már korábban is megosztott vicces sminkoktató klipeket a közösségi oldalakon.

Tavaly decemberben feltöltöttek egy visszafelé időzített videót, amely bemutatta, hogyan távolítottak el néhány speciális effektus sminket, amelyet North alkalmazott. A véres megjelenés arcfestéket, szemhéjfestéket és műsebeket tartalmazott.

Az utóbbi időben North képességei annyit fejlődtek, hogy már-már túl realisztikusak lettek. Júliusban Kardashian beszélt az Allure-nek egy tanár felvételéről, hogy lánya többet tudjon meg a smink használatával hamis sebek és vér készítéséről.

„Tulajdonképpen olyan jó, hogy ezen a nyáron béreltem egy házat, és elvitte az össze felszerelését majd úgy döntött, hogy nem csak megtréfál engem, és kisminkeli Chicagót. hanem az egész szobát gyilkossági jelenetnek álcázza. ”

– emlékezett annak idején a négy gyermekes anya, miközben 4 éves kislányát, Chicago Westet említette.

„Ki kellett rohannom az ajtón, és iskolába vinnem őket. Jött a házvezetőnő, felhívni a hatóságokat, és a háztulajdonost, azt gondolva, hogy ez egy teljes, valódi gyilkossági jelenet, és tudatnom kellett velük, hogy ez csak egy tréfa, és a gyerekeim speciális effekteket készítettek."

-folytatta nevetve Kim.


Ne hagyd ki!