Most Köllő Babetten volt a sor, hogy átalakuljon - ifaktor

Köllő Babett a 101 kiskutya című amerikai rajzfilmből jól ismert Szörnyella de Frász bőrébe bújt. Azonban a fotózás nem zajlott zökkenőmentesen.


Ezúttal nem a Sztárban sztár leszekben szereplő versenyzőin, hanem Köllő Babetten volt a sor, hogy drasztikusan megváltoztassa külsőjét. Babett igazán vicces fotózáson vett részt. Jól tudjuk a színésznőről, hogy nagy állatbarát és ezt legújabb képein is jól látszik. Most egy népszerű rajzfilm gonosztevő karakterébe bújt, aki nem más, mint Szörnyella de Frász.

A fotózás elég érdekesen zajlott, mert a két dalmatának nem igazán volt mindig kedve a pózoláshoz. Ezeket a pillanatokat Babett a Tiktok-oldalán osztotta meg velünk. A videókon látjuk, hogy a gyönyörű állatok igazán mozgékonyak és arra is volt példa, hogy a színésznőt áthúzták a stúdión.

@kollobabettofficial

Amikor Szörnyella vagy,de a kutyák is “tojnak” rád🦮😂 ##kollobabett ##szornyella

♬ eredeti hang - Babett Köllő
@kollobabettofficial

Kisebb bakik egy fotózáson! 😂Konkrétan úgy elhízott a két kutya,hogy alig bírtam megállni a magassarkú cipőben!😂😂😂Majdnem elestek! Hat ez minden volt,csak nem sikkes!!😂😂

♬ eredeti hang - Babett Köllő

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!


Friss

Photo by Abdul Gani M on Unsplash

Kedves Skorpió! Keresed a tökéletes párt? Segítünk!

Azt mondják, mindenkinek él valahol egy tökéletes társ, az ideális másik fele ebben a világban. Érdekel, mely csillagjegy képviselői között érdemes keresgélned? Íme 4 jegy, akivel nagyon jól kijönnek a Skorpiók!

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!