Köllő Babett követői kritikája miatt törölte bejegyzését? - ifaktor
Köllő Babett karácsonyi fotózáson

Köllő Babett úgy látszik, eléggé magára vette követői kritikáját. Ugyanis letörölte TikTok-videóját, amelyben rajongói lyukas zoknijára hívták fel a figyelmet.


Köllő Babett előszeretettel készít videókat, TikTok-oldalára mindenféle témában, sőt néha még lánya is csatlakozik hozzá. Sokszor táncolnak, slágerekre tátognak, vagy csak betekintést engednek a mindennapjaikba.

Legutóbbi bejegyzésében egy kihívást indított el, amit kimondottan Kulcsár Edinának célzott. A videó lényege, hogy egy dekázó versenyre hívta ki a modellt, de Babett labda híján végül egy lufival próbálkozott.

Azonban számos követője megjegyezte, hogy a videó egy pillanatában jól láthatóan lyukas volt Babett zoknija. Ez annyira elképesztette a követőket, hogy végül nagyobb figyelmet kapott a zokni, mint maga a kihívás. Ezután – nem tudni milyen okból, de – Babett törölte a bejegyzését.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!