Lady Szomjas új hajszínnel hódít - ifaktor
Lady Szomjas csíkos felsőben és farmerkabátban
Lady Szomjas egy igazán extrém frizurával kezdi az idei nyarat. Azt szokták mondani, ha egy nő szakít, akkor bizony hamarosan meglátogatja a fodrászatot. Azonban azt már kevesebben tudják, hogyha valaki igazán boldog kapcsolatban van, akkor is késztetést érez arra, hogy kísérletezzen a frizurájával.

Lady Szomjast, azaz Lady Jennifert a rajongói szőke hajjal ismerték meg, azonban a fiatal influenszer bevállalós természete is már a védjegyévé vált. Jennifer most sem hazudtolta meg önmagát és egy vagány frizurával kezdi a nyarat.

Az influenszer legutóbbi Instagram-, és TikTok-bejegyzésében mutatta meg új hajszínét. Utóbbiban még a procedúra menetét is láthatják a rajongói. Jennifer elárulta, hogy nagyon boldoggá teszi új frizurája. Mostantól rózsaszín, lila és szőke hajszínnel hódít a TikTokker.

,,Imádom, boldoggá tesz így a hajam köszönöm🥰”

-írta TikTok-videójában Jennifer.

@ladyszomjas Asi es la vida ☺️ Imádom, boldoggá tesz így a hajam köszönöm🥰@Krisztián Szücs @spiritshape #ladyszomjas ♬ Bam Bam (feat. Ed Sheeran) - Camila Cabello

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagramés a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!