Lil G kibékült régi barátjával - ifaktor
Lil G és Norbow Jenner

Újra egymásra talált Lil G és Nordow Jenner. A páros közel másfél éve döntött úgy, hogy véget vetnek barátságuknak, amit be is jelentettek az Instagram-oldalukon. Most azonban úgy tűnik, bármi is volt akkoriban a mosolyszünet oka, sikerült elásniuk a csatabárdot.


Korábban mi is megírtuk, hogy vége lett Laskai Lili, azaz Lil G és Norbow Jenner barátságának. A két fiatal énekes sokáig voltak nagyon közeli barátok, de egyre több lett köztük az ok a vitára, így úgy döntöttek külön utakon folytatták, mint a magánéletben, mint pedig szakmai téren és közel másfél évvel ezelőtt adták ki utolsó közös dalukat.

Azonban most váratlan fordulat történt, ugyanis Lil G legutóbbi TikTok-bejegyzéseiből kiderül, hogy kibékültek Norbow-val. A két zenész közösen ebédel egy budapesti étteremben és úgy tűnik, nagyon jól érzik magukat egymás társaságában. Szinte fel sem tűnik, hogy közel másfél évig mosolyszünet volt köztük. A rajongók mindenesetre nagyon örültek a hírnek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagramés a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!