Miskovits Marci: „Szeretem, ha odajönnek hozzám az utcán” - ifaktor

Az iFaktor Fesztivál házigazdájával, Miskovits Marcival beszélgettünk a TikTok világáról. A rendezvényen megtudtuk tőle, hogy milyen viszonyban van a platformmal és hogy hogyan érezte magát a fesztiválon.


Te mennyire vagy jelen a TikTokon? Készítesz oda tartalmakat?

Készítek, de általában én a YouTube-csatornámról átvett tartalmakat szoktam feltenni. Nagyon durva, mert amúgy nagyokat mennek ezek a videók.

Az előbb is mondtam a színpadon, hogy én baromira nem veszem komolyan a TikTokot. Szerintem nem is tudom kezelni.

Mármint úgy, mint egy TikTokker és ennek ellenére van, amelyik videómon több mint másfél milliós megtekintés van. De egyébként szeretem a TikTokot, mert szerintem nagyon jó az algoritmusa.

Akkor inkább a YouTube-on követnek többen.

Igen. Nekem a fő profilom azért a YouTube. Igyekszem tévés jellegű tartalmakat készíteni oda. Persze nem olyan hosszúakat, de én inkább abban utazom.

Azért téged már régebb óta és többen is ismernek. Hogyan kezeled, ha az utcán megállítanak?

Őszinte leszek. Nekem nagyon nem szimpatikus, ha közszereplők azt mondják, hogy nekik ez terhes, vagy hozzájuk ne menjenek oda. Ez a dolog erről is szól. Szerintem nincs annál jobb visszacsatolás, mint amikor az, aki néz téged az odajön és kér egy fotót, vagy mond egy-két kedves szót.

Szóval én nagyon szeretem, amikor oda jönnek hozzám. Sőt, imádom.

És hogy érzed magad most itt a TikTokkerek világában?

Nézd, egyébként nagyon jól érzem magam. Már több hasonló közönségtalálkozón is részt vettem, mint műsorvezető. Én nagyon szeretem. Ez a nyár végi kis zárás a fesztiválok után. Szeretem ezt a közeget. Jó nézni, hogy az újabb generáció mit alkot, mit csinál, vagy mi érdekli őket. Ilyenkor egy csomót tanulok én is azt gondolom.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Schobert Norbiék és Rácz Jenőék együtt utaztak el

Az utóbbi időben láthattuk a közösségi médiában is, hogy Schobert Norbiék és Rácz Jenőék egyre többet találkoznak. Most közös utazásra is indult a két család.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!