LilG és Nemazalány újra együtt - ifaktor
LilG fellépés előtt feketében

LilG és Nemazalány hosszú ideje nem beszéltek kapcsolatukról. A rajongók csak találgatni tudtak, mi lehetett a szétválásuk oka. Most azonban megmutatták, hogyan viszonyulnak egymáshoz.


LilG és Nemazalány együtt robbantak be a hazai előadóiparba. Akkor a Petőfi Sándor című dalukkal lettek ismertek. De nemsokkal később a két lány úgy döntött külön utakon folytatják zenei karrierjüket, mert különböző stílust szeretnének képviselni. A rajongók azonban rögtön valamilyen durva összeveszést gyanítottak a háttérben, hiszen úgy tűnt, LilG és Nemazalány már a magánéletükben sem töltik együtt az idejüket.

Mindkét lányt azóta is folyamatosan bombázzák a kérdésekkel, hogy mikor fognak újra összeállni, illetve, hogy milyen most a kapcsolatuk. LilG-t TikTok-oldalán kérdezte meg egy rajongója, hogy hiányzik-e neki Nemazalány, erre az énekesnő videóval reagált. Ebben a TikTok-videóban pedig Fannival, azaz Nemazalánnyal szerepel. Úgy tűnik, a két lány között, ha volt is valamilyen mértékű harag, akkor már nincsen. Talán egy új közös dallal is meglepik a közel jövőben a rajongókat?

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!